sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Her geçen sene bu dondurmayı küçültüp fiyatına 250bin ekleyip çıkarıyorlar piyasaya. nefret ediyorum bugün bi aldım, bi açtım pakedini Max kadar bişey çıktı. Töbe töbe 4-5 sene önce hatırlıyorum da Magnum harbi eşşek kadardı böle ye ye bitmezdi falan. sinirimi bozdu paylaşayım dedim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 Mayıs 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben küçükken ilk kez aldığımda, tabakta filan yiyodum pasta niyetine. şimdi çatır çutur yiyorum valla. meğer öyleymiş hea? vay domatis kabukları.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Belki de o zaman daha küçüktün dondruma sana daha büyük geliyordu :P[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Algıda Yanılma[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 üzülme[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben ilk aldığımda ablamın çantadan para kaçırıp almıştım valla boğazımda kalmıştı dondurma...[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloner Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Saeros, 15 Mayıs 2004 19:42 tarihinde demiş ki: ben küçükken ilk kez aldığımda, tabakta filan yiyodum pasta niyetine. şimdi çatır çutur yiyorum valla. meğer öyleymiş hea? vay domatis kabukları. O zaman senın azın küçüktü :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 dandik eskiden beri, iki magnuma bir max kadar kıymet vermem.. öte tarafta negzel max yiyip clark kent modunda takılmak var..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 miniktim bitirememiştim. hem küçültsünler iyi... bizim kızlar feci şişmanlıyo.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. [Bu mesaj mayfer tarafından 15 Mayıs 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yok forseti ben direk bu boyda çıktım :b[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Buz "PARMAK" Rule...[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Geçengün okulda magnum aldım 10dklık tenefüste bizim kantinciye ulan alsam bitirirmiyiz derse kadar dedim bitirirsin sen dedi aldım baktım harbiden bitiriliyormuş lan bu küçülmüş dedim bana öyle geldi sanmıştım ama harbiden küçülmüş:) Evet buz parmak rules hem güzel hem ucuz hemde susatmıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mangum :) Valla hıc farketmedım kuculdugunu[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 magnum küçülmedi sen büyüdün hocam.. bu arada magnumun ufakları var x tanesi bi kutuda satılıo çubuksuz falan, almayın ondan çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 banana jones geri dön![signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 içi karamela olan magnuma benzer bişi vardı süperdi o.. bi de kutu içinde buz vardı algidanın.. uzun ince bişi.. hala satılmıyor o di mi? onu isterim ben ya ühühü[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Fiesta die bisi wardi max in buyugu icinde cukulata kaliibi vardi cok guzeldi cek bi fiesta die reklami vardi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: arcane, 15 Mayıs 2004 20:29 tarihinde demiş ki: magnum küçülmedi sen büyüdün hocam.. huuhyrhj eheher[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 calippoymuş o sanırım hala satılıyormuş.. ya ne güzel yerdim onu özledim [signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 her yaz yediğim maximum dondurma sayısı 2 yi 3 ü geçmez,onlarda bademli magnum olur genelde.küçülmesi çokta kötü olmamış zar zor bitiyodu. ah ah ilk çıktığında hatırlıyorum ya 50 bin ya 25 bindi annemden zorla para koparıp alırdım.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ [Bu mesaj elesso tarafından 15 Mayıs 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Sade Magnum Yeniyor mu? Bende Mi Sorun Var. Onun Kadar İğrenç Dondurma Görmedim.(Birde Şu Ağızda Patlayan Olayı Bir Dondurmaya Koymuşlardı. O Zamanlar Ne İğrenmiştim Dondurmadan.)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 artık algida almıyom bence en iisi MADO :) siz seviyonuzmu madoyu?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 madonun fıstıklısını seviyorum diğerleri kupkuru bişi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu arada calippo çok eski reklamındaki gibi iki elin arasında ileri geri yaparak ambalajdan çıkmıyor, teknik bi sorun sanırım.yemek istiyenler uyarılır.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar