Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Algida Mangum

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Her geçen sene bu dondurmayı küçültüp fiyatına 250bin ekleyip çıkarıyorlar piyasaya.
nefret ediyorum
bugün bi aldım, bi açtım pakedini Max kadar bişey çıktı. Töbe töbe 4-5 sene önce hatırlıyorum da Magnum harbi eşşek kadardı böle ye ye bitmezdi falan.

sinirimi bozdu paylaşayım dedim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 Mayıs 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben küçükken ilk kez aldığımda, tabakta filan yiyodum pasta niyetine. şimdi çatır çutur yiyorum valla. meğer öyleymiş hea? vay domatis kabukları.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Geçengün okulda magnum aldım 10dklık tenefüste bizim kantinciye ulan alsam bitirirmiyiz derse kadar dedim bitirirsin sen dedi aldım baktım harbiden bitiriliyormuş lan bu küçülmüş dedim bana öyle geldi sanmıştım ama harbiden küçülmüş:)
Evet buz parmak rules hem güzel hem ucuz hemde susatmıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

her yaz yediğim maximum dondurma sayısı 2 yi 3 ü geçmez,onlarda bademli magnum olur genelde.küçülmesi çokta kötü olmamış zar zor bitiyodu.

ah ah ilk çıktığında hatırlıyorum ya 50 bin ya 25 bindi annemden zorla para koparıp alırdım.[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------

[Bu mesaj elesso tarafından 15 Mayıs 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

artık algida almıyom bence en iisi MADO :)
siz seviyonuzmu madoyu?[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...